31 aug 2019
august 31, 2019

Klubbdommerkurs

Skedsmo Ishockeyklubb inviterer til Klubbdommerkurs for nye dommere mandag 23. september kl. 18-21:00 i møterom kafé. Nåværende klubbdommere som ønsker oppfriskning fra fjorårets kurs kan også delta, og alle øvrige klubbdommerne møter (obligatorisk deltakelse) kl. 20:00 til Pizza og orientering om nye regler og veien videre frem mot Nivå 2 Kretsdommer.

 Klubbdommerkurset skal gjøre dommere klar for å dømme kamper i regi av egen klubb, opp til og med U13.

Spillere U12 og eldre samt andre interesserte i dommerrollen er velkommen på dette kurset da det er ment som en innføring i hva det vil si å være dommer, samt gi en kort innføring reglene som gjelder for ishockey.

Normalt blir en dommer to til tre år på dette nivået før man tar steget videre til et Kretsdommerkurs og deretter kamper på et høyere nivå og alderstrinn. Klubben ønsker at noen av våre klubbdommere starter kretsdommerutdanningen.

Påmelding til dommeransvarlig William Wood (dommer@skedsmoik.no) innen søndag 8. september. Påmeldingen skal inneholde navn på dommeraspiranten, samt e-post og mobilnummer til foresatt dersom denne er under 18 år.